Ylivieskan Frisbeekarhut Ry

Ylivieskan Frisbeekarhut on frisbeegolfiin erikoistunut urheiluseura. Frisbeekarhut ylläpitävät sekä kehittävät lajia Ylivieskassa ja sen lähikunnissa.


Lajiopastus
Teemme lajiopastusta yrityksille ja yhteisöille. 
Otahan rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.


Historia

Ylivieskan Frisbeekarhut on perustettu v.2010 kaveriporukan illanvieton päätteeksi. Seuran perustamisesta innostuneena pelattiin historian ensimmäinen Käenpesä Cup, eli seuran mestaruuskisat jo heti seuraavana päivänä! Tässä kyseisessä kisassa tehtiin myös muuta historiaa, nimittäin ensimmäisiin seuranmestaruuskisoihin tuli myös pieni pellavapäinen poika pelaamaan. Tämä kyseinen pellavapäinen nuori mies on nimeltään Niko Rättyä. Niko onkin ollut monelle ylivieskalaiselle ja nuorelle roolimalli ja innostaja frisbeegolfin pariin. Seura haluaa tukea peliuraan tähtääviä jäseniään, mutta pitää yhtä tärkeänä seuran aktiivista harrastajaporukkaa. Karhuperhe on sekalainen seurakunta eritaustaisia jäseniä, jotka haluavat puhaltaa yhteen hiileen ja viedä lajia eteenpäin alueellamme. Toiminta on vuosien varrella kehittynyt kaveriporukan rennosta neppailusta ammattimaisemmaksi, osoituksena tästä mm. lukuisat Suomen Frisbeegolf-liiton alaiset kilpailut. Suurinpana yksittäisenä tapahtumana Kärkkäinen Open tapahtumat. Karhuperhe jatkaa toimintaansa ylpeänä eteenpäin. Vuosi vuodelta isommin ja vähän paremmin. 


Tulevaisuus

Ylivieskan Frisbeekarhut haluavat jatkossakin olla alueen suuri vaikutta lajikentässä. Jokavuotiset tapahtumat, lajin kasvun eteen tehty työ sekä kilpailutoiminta koetaan tärkeäksi osaksi seuratoimintaa. Ratojen kehitys, junioritoiminta sekä lajiohjauspäivät tulevat olemaan tärkeitä teesejä jatkossa.